Linda sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Bedding zweethut, workshops, trainingen & retreats


linda@mooigevoel.nl


Linda

Mijn naam is Linda, en zag het levenslicht in 1975. Ik ben een gevoelige met enorme voelsprieten.

Deze hebben me veel gebracht; hele mooie dingen, maar ook een cocktail van verwarringen. Hier mocht ik achter komen doordat ik ging ‘struikelen’.


Het struikelen liet zich o.a. zien door de diagnose MS (2009). Mijn werk in het Speciaal Onderwijs kon ik daarom niet meer uitvoeren en werd afgekeurd. Dit was voor mij destijds een groot verlies, want mijn werk was mijn alles en het voelde als mijn plek. Ik mocht mijn nieuwe plek in het leven gaan ontdekken. Dat werd een ontdekkingsreis waarin me eerst nog focuste op de buitenwereld, een oude vertrouwde wijze. Daar vond ik mijn plek niet meer.


De afslag naar mijn binnenwereld heeft mijn leven enorm veranderd. Ik mocht eerst ‘even op m’n kop gaan staan’, om vervolgens mijn Ware-Zijn in zijn volledigheid te ontmoeten en omarmen. Op mijn authentieke wijze leef ik een vervuld leven, met de basiswaardes van Zijn, afgestemd op mijn mogelijkheden.


Mijn inbreng en fysieke aanwezigheid bij Mooi Gevoel is in de basis ‘boventallig’, omdat mijn energie en fysieke belastbaarheid per dag verschillen. Ik voel in het moment wat kan & wat wil en geef daar gehoor aan.


Wanneer ik aanwezig ben, sta ik voornamelijk in de bedding en ervaar ik mezelf als ‘een loopplank naar de binnenwereld’. Ik draag zorg voor deze basis en doe dit vanuit liefdevolle kracht, zuiverheid, speelsheid en integriteit.


Naast mijn inzet bij Mooi Gevoel, faciliteer ik vanuit Onze Binnenwereld 2x keer per jaar een Ik Ben-serie. Dit zijn 7 avonden/vrouwencirkels (besloten groep) waar we de heilige codes van Zijn gaan onderzoeken in onze eigen binnenwereld.


unsplash