Serinde Schippers 

04-11-2022

zweethutceremonie

Een review schrijven is niet helemaal mijn ding. Alleen wil ik wel graag delen hoe ik de zweethut heb beleefd. Deze woorden heb ik tijdens en na de ceremonie gevoeld;


Een groot warm welkom, gedragenheid zowel buiten als in de zweethut, een warm bad, een bezield passievol team, een verfijnde afgestemdheid gedurende de dag, een prachtige stenen ceremonie en alle ruimte voor overgave omdat er een veilige bedding was.


De reis in de zweethut is voor mij een mooie reis naar mijn innerlijke ware zelf geweest.


Ik kies een volgende keer zeker weer voor de zweethut van Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel.


Stephanie Beekvelt

14-03-2023

sjamanistische tantra massage

Hoe verwoord je een ervaring die eigenlijk een diep gevoel van thuiskomen met zich meebrengt.


Na het bezoek bij Rob voelde ik mij weer dieper geland in mijn lichaam. Kwam er van alles in beweging en voelt mijn lichaam weer van mij. Zijn er inzichten gekomen op de vraagstukken welke ik droeg. En werd ik verrast door wat mijn lichaam te vertellen had.


Rob is een wijs man die naar je luistert met een open hart. De kracht van aanraking is zo helend. En zo mocht ik het ervaren. Dankbaar voor deze ont-moeting.

Isa 

20-11-2022

zweethutceremonie

In het najaar heb ik een zweethutceremonie gevolgd bij Rob en zijn team. We mochten zelf een groepje samenstellen om de zweethutceremonie mee te volgen.


Het was een heerlijke dag: lekker eten en drinken, goed gezelschap, mooie omgeving, tijd, rust, ruimte, veiligheid en prachtige inzichten. De vuurhoeder, hond en Linda zorgden dat alles en iedereen tot de puntjes verzorgd en begeleid werd. Rob schepte in de voorbereiding en in de zweethut een vertrouwde en laagdrempelige sfeer.


Hij had elke ronde een mooie inleiding waarna iedereen zijn/haar inzichten, vraagstukken en/of ervaringen deelde en tot inzichten kwam. De uitwerking van de zweethut ceremonie had voor mij op vele vlakken effect ( werk, relaties ).


Meteen de volgende dag kwam er van alles in beweging. Ik geniet nu nog na en kijk dankbaar terug op deze mooie ervaring.

Elsbeth 

20-11-2022

zweethutceremonie

Opeens krijg je een uitnodiging van een vriendin 'lijkt het je leuk om mee te gaan in een zweethut ?' Dat kende ik nog niet; mijn gevoel zei gelijk 'ja', tijd om te ontdekken ! Nu het overleg met het thuisfront; ook mijn man wil wel mee op avontuur en ontdekking.


Samen in de ochtend op pad; We komen aan en worden warm verwelkomd door Linda met een heerlijke knuffel en daarna van Rob. Na heerlijke knuffels krijgen we een kleine uitleg en wat ons hier bracht omschreven we. Telefoons uit, horloge af, geen tijd besef, een plek van rust, heling, verbinding, liefde, etc.


De zweethutceremonies zijn gebasseerd op onze voorouders, de windrichtingen en eeuwenoude tradities van natuurvolkeren. En emoties mogen er zijn. Je ontdekt de rust van de omgeving als van jezelf en in verbinding.


Een dag van diepe reiniging op alle niveaus ( fysiek, emoties, energetisch, zielenheling ) hebben we beleefd en hopen dat ook andere mensen dit mogen beleven. Een dag wat eigenlijk niet te beschrijven valt omdat iedereen anders is en het anders ervaart. De warmte, liefde en het gevoel van Rob en Linda is zo bijzonder. Ik zeg ervaar dit !

Ramona D 

20-02-2023

Verdiepingstraject

Dit is een plek waar je meteen voelt dat je welkom en gewenst bent. Rob werkt op sjamanistische wijze en kon mij vrij snel vertellen waar mijn (ziels) pijn vandaan komt.


Deze sjamanistische healing zorgde ervoor dat ik eindelijk de kern van mijn issue begrijp. Na de healing sessie en de meditatie voelt mijn leven veel lichter en heeft Rob me een aantal tips ( wijsheden) meegegeven om in contact te blijven met mijn gevoel en mijn ziel.


De holistische manier van werken in het sjamanisme is voor mij een logische, alles staat in verbinding met elkaar. En ik ben blij dat ik hierin iemand heb gevonden (Rob) die ik vertrouw om me op deze wijze verder te helpen in mijn leven.