Verdiepingstraject; Achter jouw verhalenWat heb je nodig ?

Nodig om de stap te zetten.

De stap om verder te kunnen gaan.

Om uit je verhalen en patronen te stappen.

Je weet ergens diep van binnen dat ze dienen als verdediging.

Ze waren nodig om te blijven staan, de pijn niet te hoeven voelen.

Om verder te kunnen leven. Maar het is genoeg.

Het maakt je moe en leeg.


Het is tijd voor je werkelijke ik....Soms loop je tegen vraagstukken en levenslessen aan zonder te doorgronden waarom dit terug blijft komen en dus zonder veranderingen in jouw leven aan te brengen. En omdat deze lessen en stukken vaak niet welkom zijn, heb je jezelf aangeleerd om hier tegenover een verdediging in te zetten. Deze verdediging dient jou om verder te kunnen in het leven. En dat is begrijpelijk. Maar ook deze verdediging vraagt energie van je. En het heeft ook vaak consequenties. Uiteindelijk realiseer je echt wel dat je beter af bent zonder deze stukken. Want het is ook een blokkade. Een blokkade in je levensenergie en in wie jij werkelijk bent.Praktische informatie over het traject


Rob werkt vanuit het sjamanisme. Zijn verbinding met jou en het grote bewustzijn maken het mogelijk om tot de kern te komen. De kern van een blokkade kan hierdoor snel helder worden. Als hierop jouw bewustzijn komt is de eerste stap naar heling gezet.


Wanneer jij je openstelt, zuiver klaar bent om met jezelf in gesprek te gaan - omdat je weet dat het zo niet langer kan - en ja zegt tegen de beweging die gemaakt moet worden, dan kan Rob met jou meelopen. De werkwijze is zuiver, respectvol en "to the point".


Het traject duurt ongeveer twee maanden waarin wij drie sessie's hebben, welke ieder ongeveer anderhalf á twee uur duren. Zo is er steeds tijd voor integratie tussendoor en voorkomen we terugval zodat je na dit traject ook echt daadwerkelijke verandering heeft mogen plaatsvinden. Na dit verdiepingstraject voel je weer de verbinding met jezelf, je puurheid, jouw levensenergie en ben je vrij van de patronen en verhalen welke je hanteerde om verder te kunnen leven maar diep van binnen niet diende. 


Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel hecht veel waarde aan vertrouwen en veiligheid. Voor ons is het een voorwaarde dat je zelf voelt of het klopt en ( ondanks de spanning ) een diepe ja voelt. Dit vinden wij echt belangrijk.
Kies voor dit verdiepingstraject wanneer je bijvoorbeeld:


  • steeds de verkeerde partner aantrekt welke uiteindelijk niet goed voor je is
  • maar moeite blijft houden om goed voor jezelf te zorgen
  • je slecht alleen kan zijn of het juist lastig vindt om je te verbinden met andere
  • de balans tussen aandacht en liefde geven en ontvangen lastig vindt
  • je het idee hebt dat je leven vast is gelopen of juist rondjes draait
  • je voelt dat je jezelf beschermd in sommige situatie's terwijl dit helemaal niet echt noodzakelijk is.De vorm van de sessies worden geheel in overleg afgestemd op dat wat er voor jouw nodig is; gesprekken met de ziel, lichaams- en ademwerk, opstellingen in het medicijnwiel en massage kunnen allemaal in overleg ingezet worden afhankelijk van dat wat voor jou nodig is.


Mocht je jezelf afvragen of deze vorm iets voor je is neem dan vooral contact met ons op. 


Ramona D

20-02-2023

Verdiepingstraject

Dit is een plek waar je meteen voelt dat je welkom en gewenst bent. Rob werkt op sjamanistische wijze en kon mij vrij snel vertellen waar mijn (ziels) pijn vandaan komt.


Deze sjamanistische healing zorgde ervoor dat ik eindelijk de kern van mijn issue begrijp. Na de healing sessie en de meditatie voelt mijn leven veel lichter en heeft Rob me een aantal tips

(wijsheden) meegegeven om in contact te blijven met mijn gevoel en mijn ziel.


De holistische manier van werken in het sjamanisme is voor mij een logische, alles staat in verbinding met elkaar. En ik ben blij dat ik hierin iemand heb gevonden (Rob) die ik vertrouw om me op deze wijze verder te helpen in mijn leven.

Tarieven centrum Mooi Gevoel


Tarief verdiepingstraject 

€ 295,00 


We komen drie sessie bij elkaar. Tussen de sessie's plannen we steeds een termijn van ongeveer een maand zodat er steeds integratie kan plaatsvinden van wat er is aangeraakt en een plek mag vinden. Zo voorkomen wij terugval in oude comfortabele maar niet diendende patronen, gedachtens, gevoelens etc. De sessie's duren anderhalf uur á twee uur. Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.