Het klinkt soms zo eenvoudig maar wat is dit nu eigenlijk; in je kracht gaan staan. Het is je plek ofwel ruimte innemen, daar waar je voelt dat het klopt wie je bent, wat je doet en hoe je handelt.


Daar waar je leeft vanuit het centrum van jezelf. Waar dat wat je doet geheel in balans is met je diepste zijn ofwel de balans met je ziel, lichaam en je geest. Het is je eigen kompas voelen en durven in te brengen. Dit vraagt om jezelf te mogen en durven te zijn. En komt dit neer op kracht ? Eerlijk gezegd nee. Het komt vooral neer op kwetsbaar durven zijn, je innerlijke vuur aan te spreken ( daadkracht ) en vanuit je hart te leven, of zoals ik dit noem "met liefdevolle kracht". Naar jezelf en naar de andere.


Want als jij volledig je plek inneemt dan kan het zomaar zijn dat iemand anders jouw plek wil gaan afnemen uit jaloezie, afgunst of juist vanuit symbiose volledig meegaat. En ga jij dan weer een andere plek innemen ( gekwest, verdrietig, angstig of boos etc. ) of mag en kun je op je eigen authentieke plek blijven ? Kun je steeds jouw kompas en gevoelens inbrengen en de ander daarin ontmoeten. Niet door aan te passen, maar werkelijk te ontmoeten en daarin samen de richting opnieuw bepalen.


En wij zijn dit niet zomaar vanzelf gewend. Vaak vertelde ze ons dat wij onze plek moeten kennen, de plek van het plaatje van hoe het hoort. Maar dit is niet jouw authentieke en "op eigen wijze" plek. En als wij op deze, toegekende, plek blijven dan is het vaak zo dat hier niet het volledige potentie voor ons ligt. Want wij weten diep van binnen prima wat onze ware plek is. Daar waar wij onszelf ten volste leven. In balans en in onze kracht. 

Wie herkent er nu niet de stemmetjes "steek je hoofd maar niet boven het maaiveld, want dan hakken ze hem er af" evenals "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg".


Hoe goed onze opvoeding ook bedoeld is, wij kregen niet altijd het voorbeeld van je authentieke plek innemen. Want dit is wellicht waar alles over gaat. De vraag wie jij authentiek en onafhankelijk bent. En dan vooral dit gaan gaan leven. Met alle liefdevolle kracht. Je grenzen, wensen en eigen pad helemaal durven uit te spreken. Ook al kan dit ook afwijzing met zich mee brengen. Door in verbinding te blijven met onszelf blijven kunnen wij op onze plek ofwel in ons eigen centrum aanwezig zijn. En hierdoor groeien wij weer in authenciteit.


Praktische informatie over dit traject :


"Sta in je kracht" is een traject van 4 zaterdagen bij elkaar komen. Met een groep van maximaal 5 personen. Hierin begeleiden Rob en Linda jullie en zijn wij als groep ook direct elkaars spiegel.


De vormen waarmee wij werken zijn o.a. de zweethutceremonie, opstellingen, medicine walks, koudwater sessie, trance-reis, meditatie en lichaamswerk. Hoewel er een programma is zal ook veel in het moment ontstaan in verbinding met dat wat zich aanbiedt en waar aandacht naar toe mag, geheel in verbinding in het moment.Dag 1

Een dag van intervisie met elkaar. Waar sta jij niet en wel in je kracht en waar sta jij nu eigenlijk ? Elkaar zien en horen samen met meditatie's, sharing en lichaamswerk.


Dag 2

Opstellingen, werken met het medicijnwiel en spiegelen. Wat is jouw krachtplek ? Waar komt jouw kracht vandaan ? Waar ben jij goed in ? We sluiten af met een trance/dromenreis.


Dag 3

Medicine walk in de natuur samen met regelmatig een sharing en oefeningen. We zijn samen en alleen een dag in de natuur. Als spiegel, als verbinding en als enorme ruimte met vele plekken. We zullen ook een koudwater sessie doen ( uiteraard vrijblijvend ).


Dag 4

Met een zweethutceremonie gaan wij alles wat wij gevoeld en ervaren hebben bekrachtigen in de zweethut. Ervaring met de zweethut is niet noodzakelijk.

De dagen zijn van 10:00 tot 15:00 ( uitgezonderd dag 4, dit is een volledige dag ). Tussendoor eten we een lunch op basis van potluck samen met een pauze. Dag 1 en 2 worden gehouden in ons centrum in Tjalleberd. Dag 3 zijn we in een mooi gebied in de buurt van Heereveen. Dag 4 is bij onze zweethut tussen Zevenhuizen en Bakkeveen in, op de kruizing van Groningen, Friesland en Drenthe.


Zie de agenda voor de datum van dit mooie traject waarin jij in je liefdevolle authentieke kracht thuis mag komen bij jezelf !!!
Voorafgaande aan dit trajcet vragen wij je om een intentie/motivatiebrief te schrijven zodat wij je alvast op een diepere laag kunnen ontmoeten.

Kies voor het Sta in je kracht traject wanneer je:


  • het lastig vindt om voor jezelf op te komen
  • het belang van de ander altijd maar op de eerste plaats zet
  • jezelf inbrengen met waar je voor staat en wat je graag wil spannend vindt
  • eerder jezelf kleiner maakt dan wie je werkelijk bent in al je potentie
  • meer op de voorgrond zou willen staan om tot je recht te komen


Tarieven centrum Mooi Gevoel


Tarief Sta in je Kracht 

€ 385,00 


Inclusief thee, hapjes en de zweethutceremonie op de 4de dag van het traject.

.