Sjamanistische Tantra massage | Soul Touch


Dicht bij je gevoel komen en heelheid ervaren kun je op veel manieren bereiken. Onze sjamanistische tantra massage is één van die manieren. Deze massage is een mix van tantra, sjamanisme en een reis door het lichaam en de zintuigen. Dit leidt tot meer bewustzijn van jezelf, kunnen genieten van alles wat er is en contact met de bron ofwel de ziel.


De sjamanistische tantra massage is er op gericht om bewuster te worden van jezelf, je gevoel en je emoties (tantra is immers het pad van bewustzijn), via aanraking, de zintuigen en onze adem (onze levensbron). De levensenergie welke je ervaart kan je helpen om gecentreerd en liefdevoller in het leven te staan. Het is een hartgedragen en verbonden massage waarin Rob een veilige bedding biedt.


Alles mag er zijn


Met deze massage worden je lichaam en de zintuigen geprikkeld. Je levensenergie wordt aangewakkerd, maar er kunnen ook emotie's, projectie's, afkeur en voorkeur voelbaar worden. De stroming van de levensenergie (kundalini/prana) zal afhankelijk zijn van hoever jij in openheid bent met je hart en al je gevoelens - blijdschap, vreugde, verdriet, boosheid -. Misschien stroomt de energie of wordt je overvallen door verdriet. Is er alleen maar één grote lach of een lange stilte. Alles hierin is helemaal goed. Want we beleven slechts het nu. Op deze manier geven we ruimte aan onze gevoelens en overtuigingen en dus ruimte en vrijheid aan onszelf, ruimte om alles toe te laten wat al aanwezig is in het moment. Zonder dat er ook maar iets moet. Vol van levensenergie. 


Bovenal is deze massage vooral een hele mooie lichaamsreis. Waarin je mag voelen wat er gevoeld wil worden. Zinnelijkheid en levensenergie ervaren. Heel bewust. Vanuit deze ontspanning, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, volheid en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Een ervaring die je ook nog na deze sessie langdurig bij je zult dragen.




Praktische informatie over de massage


De massage duurt ongeveer 2,5 uur ( inclusief kennismaking, afstemming en afronding ).


Vooraf aan de massage zullen we samen onder het genot van een kop thee de verbinding maken, kijken we naar jouw intentie en nemen het verloop van de massage door.  Zo ontstaat er veiligheid en vertrouwen.


Na dit gesprek beginnen we met een hartmeditatie en wellicht wat lichaamswerk om los te komen van het dagelijkse en met jezelf aanwezig te zijn. De rest mag een verrassing blijven maar kunnen we echt wel een cadeau aan jezelf noemen. Tijdens deze massage kan het hele lichaam aangeraakt worden. Hoe bloot jij je wil geven laat ik aan jou over zodat jij je comfortabel voelt. Een Lingam of Yoni (Sankriet voor onze geslachtsdelen) massage behoort bij ons niet bij deze vorm van masssage.


De massage wordt gegeven op een mat. Er wordt gemasseerd met warme olie vermengd met etherische geuren. Na de massage is er tijd en ruimte om onder het genot van een kopje thee tot jezelf te komen. Mocht je de dagen na de massage ergens over willen praten dan mag je altijd telefonisch contact opnemen.



Kies voor deze massage wanneer je :


  • alle energie in je lichaam wil voelen stromen.
  • volop aanwezig wil zijn in jezelf.
  • je hart en de chakra's wil openen
  • controle los wil kunnen laten. 
  • jezelf een interne ontdekkingsreis in het gevoel wil gunnen.
  • zinnelijkheid en heelheid wil ervaren
  • even alle aandacht aan jezelf wil geven door alleen maar te ontvangen


Zeker dat laatste zijn we niet zo gewend. 


Tantra massage staat niet bekend als een healing massage. Toch kan er van alles aangeraakt worden, ook oude pijnstukken. Soms kunnen we hier even verder op in gaan maar soms is het beter om hier voor apart terug te komen in de vorm van sessies van het verdiepingstraject.


Stephanie Beekvelt

14-03-2023

sjamanistische tantra massage

Hoe verwoord je een ervaring die eigenlijk een diep gevoel van thuiskomen met zich meebrengt.


Na het bezoek bij Rob voelde ik mij weer dieper geland in mijn lichaam. Kwam er van alles in beweging en voelt mijn lichaam weer van mij. Zijn er inzichten gekomen op de vraagstukken welke ik droeg. En werd ik verrast door wat mijn lichaam te vertellen had.


Rob is een wijs man die naar je luistert met een open hart. De kracht van aanraking is zo helend. En zo mocht ik het ervaren. Dankbaar voor deze ont-moeting.

Maar wat nou als ik seksueel opgewonden raak?


In de tantra massage verwelkomen wij allles, dus ook de levensenergie. En dus kan ook seksuele energie ontstaan. Zonder oordeel en zonder dat er iets mee hoeft te gebeuren. Het mag er gewoon zijn. 

Praktijkruimte Mooi Gevoel
Praktijkruimte Mooi Gevoel

De massage wordt gehouden in ons centrum welke sfeervol ingericht is voor een heerlijke bedding.

Mocht je vooraf nog vragen hebben of kennis willen maken, neem ook dan vooral contact met Rob op.

Tarieven centrum Mooi Gevoel


Tarief Sjamanistische tantra massage

€ 135,00.


Een massage neemt 2,5 uur in beslag, maar aangezien tijd niet meegaat in deze massage is dit de minimale tijdsduur. Dit is inclusief kennismaken, voorbereiding en afronding. Een kennismakingsgesprek per telefoon is uiteraard mogelijk.