Alle vormen welke wij aanbieden zorgen er voor dat je (opnieuw) in contact komt met jezelf als geheel van lichaam, geest ( mind ) en ziel. Je zou ook kunnen zeggen daar waar je met de compleetheid en moeiteloosheid jezelf leeft. Waar jij de dirigent bent en de levensenergie volop kan stromen. En op dit pad kan er helder worden waar jij bijvoorbeeld stagneert, overvloedig compenseert, blokkeert of verdedigd. Maar ook waar plezier, vrijheid en passie voelbaar zijn, waar je rust ervaart en voluit leeft. Samen kunnen we steeds vrij maken wat er nog niet vrij is, en bekrachtigen wat er geleefd wil worden.


Thuis komen in jezelf is ontdekken dat alles er nog is en niets verloren is gegaan..
Zweeethut van Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Zweethutceremonie

De zweethut is een plek waar je (weer) contact maakt met je diepste verlangen en het onzichtbare mag ontmoeten..... 

Sjamanistische Tantra massage bij Sjamanisitsch centrum Mooi Gevoel

Tantra massage

In de Sjamanistiche Tantra massage zul je zinnelijkheid, balans, rust en levensenergie ervaren....

In gesprek met je ziel bij Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Verdiepingstraject

Achter jouw verhalen is een verdiepingstraject waarin wij samen onderzoeken waarom je in patronen en/of verhalen blijft hangen, naar de oorzaak en naar de bevrijding hiervan...

Stilte Quest van Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Vision-Stilte Quest

Als ik bij mijzelf naar binnen ga.

En diverse deurtjes open.

Het onbekende durf aan te gaan.

Dan kan ik de stilte horen spreken.


Sta in je kracht traject van Sjamanistisch centrum Mooi Gevoel

Sta in je kracht

Het klinkt soms zo eenvoudig maar wat is dit nu eigenlijk; in je kracht gaan staan. Het is je plek ofwel ruimte innemen, daar waar je voelt dat het klopt wie je bent, wat je doet en hoe je handelt....

Voor vragen of afspraken over de Zweethut, Sjamanistische Tantra massage | awakening the senses en het "verdiepingstraject" kun je altijd contact opnemen.


De Zweethut ceremonie's en trajecten Sta in je Kracht en Stilte Quest welke werken met open aanmelding worden aangekondigd in de agenda met uitgebreide informatie.